Warning: Undefined variable $h1 in /www/webvol18/tw/whipa9phaip75oy/massage.rs/public_html/eng/inc-header-eng.php on line 125

Znamo to iz vrhunskog sporta, ali i kao amateri koji vežbaju: posle takmičenja i većeg napora tu je bol u mišićima. Vrhunskog sportistu čeka maser, koji nakon vežbe osigurava neophodno opuštanje mišića. Trebalo bi da se održi najkasnije 24 sata nakon vežbanja. Najbojle je nekih sat vremena nakon vežbanja kako bi efekat bio veći, jer bi neposredno nakon vežbanja masaža imala veći efekat na cirkulaciju krvi u koži, jer su mišići i dalje dobro snabdeveni krvlju iz vežbanje.

 Upravo zato j bitna masaža za svakog sportistu – bilo amatera ili profesionalca u OLIMAS salonu.  Masaže dovode do povećanja limfocita, koji se bore protiv upala u našem telu. Ovaj pozitivan efekat je presudan u slučaju velikih opterećenja.

 Bitno je odlaziti kao sportista – bilo profesionalac ili amater redovno na masažu – i pre i posle sportske aktivnosti.

Kroz ciljani tretman za sportiste u OLIMAS salon, jako naglašene mišićne grupe mogu se ponovo opustiti i rešiti otvrdnjavanje. Dobra masaža poboljšava cirkulaciju krvi i podstiče metabolizam. 

Veliki broj korisnika usluga salona OLIMAS su upravo sportisti, koji znaju da u našem salonu mogu dobiti vrhunsku uslugu sportske masaže, odnosno ciljnog resšavanja problema sa mišićima.

Masažu takođe možete koristiti kao poseban podsticaj i tako se motivisati za vežbanje. Stimulativna masaža u OLIMAS salonu takođe može biti prijatna pre vežbanja. U svakom slučaju, bitno je da znate da masaža ne zamenjuje tradicionalno zagrevanje, ona je samo dodatna pomoć. I zato pred veći sportski dogadjaj, dodjite u OLIMAS salon da se dodatno spremite.

Bitno je voditi računa ako imate neke bolove, i uvek treba se konsultovati i sa lekarom. Ako postoji akutno veće zapaljenje, važno je to znati, jer bi u ovom slučaju masaža bila loša za zarastanje, jer predstavlja dodatni stres na upaljenom području. Zato je bitno da se se sportista konsultuje sa lekarom pre dolaska u OLIMAS salon.

Bitno je da tokom masaže ako je nešto bolno, odmah obavestite našu maserku. Naše OLIMAS maserke su profesionalci,  ona će promeniti intenzitet. Naše OLIMAS  maserke su fizeoterapeuti koji znaju svoj posao. Pritisak ne bi trebalo da bude jako bolan, jer je u ovom slučaju vrlo velika verovatnoća da se mišić ne opusti.

Čekamo Vas u našem salonu OLIMAS – centru za profesionanlu masažu u centru Beograda u Strahinjića Bana 64, javite se na email contact@massage.rs ili telefonom na 061 / 666 0 111  da  zakažete tretman. Naravno tu je i fiksni broj 011/ 2180 792.  Dodjite da bi imali ponovo osmeh!