Sportska masaža Beograd, najbolja, profesionalna, vrhunska

Sportska masaža

Sportska masaža | Masaža Beograd Olimas
Posle sporta ili treninga

Bavite se sportom? Imate intezivne treninge? Nakupljanje metaboličkog otpada, mlečnih kiselina i uree, nastalih kao rezultat vežbanja, koji se potom akumuliraju u mišićima stvarajući grčeve, ukočenost, bol i osetljivost. OLIMAS-ova Sportska masaža je idealan izbor! Energicna, duboka i brza masaža koja oslobađa mišice od napetosti, dovodi do njihove relaksacije i potpune spremnosti za sledeći trening.

  • Opuštanje mišića
  • Anti-upalni efekat
  • Rast mišićne mase
  • Brzi oporavak od napora

Sportska masaža je sjajan izbor za profesionalce ili rekreativce, posle napornih treninga, kao i za sve koji se izlažu većim fizičkim naporima. Ona je nezamenjiva dogradnja, kako u smislu oporavka i zdravlja, tako i u smislu održanja duhovnog balansa.


Posle napora nakupljena mlečna kiselina se pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i izuzetnu bol. Ova masaža preporučuje se i kada do većih tegoba još nije došlo, nego je mišić samo umoran, masaža će učiniti da se potpuno opusti i rastereti.

Ukoliko želite da zakažete tretman pozovete nas na broj telefona: 061 666 01 11  ili 011 21 80 792 ili javite se emailom na contact@massage.rs