Profesionalna masaža Beograd, najbolja, povoljne cene

Masaža Beograd - Najbolje masaže u Beogradu

Najbolje Masaže Beograd - Olimas
Masaža Beograd - Najbolje, vrhunske masaže

OLIMAS Beauty Point International salon za profesionalnu masažu je otvoren krajem 2009. godine. OLIMAS salon je specijalno koncipiran tako da se klijenti osećaju opušteni samim ulaskom u salon. Svaku prostorija je posebno osmislila poznati bečki arhitekta Violeta Salhofer, tako da ulaskom u salon počinje svet u kojem ne postoje stres, umor i bol. OLIMAS maseri su specijalno usavršeni fizioterapeuti čija veština pokazuje odlične rezultate kod klijenata.

OLIMAS salon je opremljen profesionalnom opremom. Masaže se obavljaju na stolovima za masažu, stolici za masažu i strunjačama. Kompletnom uživanju doprinose prijatni zvuci muzike i aromatični mirisi.

Odlukom međunarodnog žirija smo više puta izabrani za najbolji salon - naravno sve su to subjektivne ocene - ali dođite i uverite se i sami u naš OLIMAS kvalitet masaže.

Masaža je sigurno najstariji oblik lečenja koji je čoveku poznat. Čovek je počeo instinktivno da dodiruje bolna mesta na koži, bilo usled povrede ili ujeda neke životinje i vremenom je tako počela da se razvija tehnika samolečenja, odnosno lečenja drugih članova plemena. Osim dodira rukom, u prvim masažama su se koristile biljke, pesak, blato i kamenje, da bi se poboljšao efekat masaže.

Danas masaža može predstavljati osnovnu terapiju ili biti nadopuna drugim terapijama kod određenih problema organizma. Masaža se izvodi ručno ili pomoću aparata. Masaža utiče na mišićni, živčani i limfni sustav. Razlikuju se masaža čitavog tela i lokalna / parcijalna masaža, dakle masaža pojedinih delova tela.