Važne informacije za klijente povodom pandemije Korona virusa (COVID-19)

Poštovani klijenti, želimo da vas obavestimo da OLIMAS Beauty Point Int. kao odgovorna kompanija preduzima sve preventivne i druge mere u cilju zaštite zdravlja i bezbednosti, kako klijenata, tako i naših zaposlenih i trećih lica. Određen je niz procedura i utanačen pravilnik o ponašanju i postupcima, kako bi vaš boravak u salonu bio bezbedan za vas i vaše bližnje.

Neke od njih su:

  • Svi zaposleni, sve vreme boravka u salonu dužni su da nose masku sa visokim stepenom zaštite.
  • U salonu se ni u jednom trenutku ne može naći više osoba od preporučenog broja.
  • Ukoliko nemate svoju masku – svim klijentima je obezbeđena maska, kao i sredstvo za dezinfekciju, uključujući i dezinfekciju obuće.
  • Opšta higijena je podignuta na još viši nivo.
  • Vremenski razmak između masaža je produžen, kako bi se sve prostorije dezinfikovale i provetrile i kako ne bi dolazili u kontakt sa drugim gostima.
  • Za svakog klijenta se, kao i do sada, postavlja kompletna čista oprema – otkuvani peškiri, navlake, pomoćna sredstva, a dodatno se sve zajedničke površine posebno dezinfikuju.
  • Koristimo i jednokratne čaše i drugi pribor, kako bi zajednički kontakt bio minimalan.

U salonu OLIMAS potpuno smo posvećeni praćenju i sprovođenju svih propisa i preporuka nadležnih institucija, trudimo se da se prilagodimo na najbolji način svakodnevnim promenama, te se unapred izvinjavamo i nadamo se vašem razumevanju, ukoliko to na neki način bude negativno uticalo i na vas (promena radnog vremena, zabrane rada, novi uslovi i sl.)

Prilikom dolaska na masažu, molimo vas da obratite pažnju na eventualne simptome oboljenja i ukoliko se pojave da masažu otkažete i obratite se nadležnim ustanovama, kako bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje okoline.

Pored svega, kod nas vas i dalje čeka stručna i profesionalna usluga, prijatna atmosfera i naravno “zagarantovani osmeh posle masaže” (smiley)

Dobrodošli!

0%
specijalna ponuda

Odvojite vreme. Ugodite sebi. Zaslužili ste.

Zakažite svoj prvi tretman i ostvarite do 20% popusta za sve buduće tretmane.

Zakažite masažu