Project Description

Sportska masaža

ZAKAŽITE SVOJU MASAŽU

Sportska masaža

ZAKAŽITE SVOJU MASAŽU

Posle sporta ili treninga

Bavite se sportom? Imate intezivne treninge? Nakupljanje metaboličkog otpada, mlečnih kiselina i uree, nastalih kao rezultat vežbanja, koji se potom akumuliraju u mišićima stvarajući grčeve, ukočenost, bol i osetljivost. OLIMAS-ova Sportska masaža je idealan izbor! Energicna, duboka i brza masaža koja oslobađa mišice od napetosti, dovodi do njihove relaksacije i potpune spremnosti za sledeći trening.

  • Opuštanje mišića

  • Anti-upalni efekat

  • Rast mišićne mase

  • Brzi oporavak od napora

Sportska masaža je sjajan izbor za profesionalce ili rekreativce, posle napornih treninga, kao i za sve koji se izlažu većim fizičkim naporima. Ona je nezamenjiva dogradnja, kako u smislu oporavka i zdravlja, tako i u smislu održanja duhovnog balansa.

Posle napora nakupljena mlečna kiselina se pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i izuzetnu bol. Ova masaža preporučuje se i kada do većih tegoba još nije došlo, nego je mišić samo umoran, masaža će učiniti da se potpuno opusti i rastereti.

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”.
FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE
0%
specijalna ponuda

Odvojite vreme. Ugodite sebi. Zaslužili ste.

Zakažite svoj prvi tretman i ostvarite do 20% popusta za sve buduće tretmane.

Zakažite masažu