Project Description

Maderotherapy masaža (oklagije)

ZAKAŽITE SVOJU MASAŽU

Relax masaža

ZAKAŽITE SVOJU MASAŽU

Uklanjanje celulita, masti i toksina

U OLIMASU, maderotherapy masaža (oklagije), koristimo umesto manuelne anticelulit terapije, kada su masne naslage i celulit lokalizovani. Upotrebom specijalnih drvenih elemenata ostvaruje se adekvatan pritisak na fibrozni celulit i provokativno se tretira, omogućavajuči njegovo uspešno eleminisanje, kao i uklanjanje masnih naslaga i izbacivanje toksina.

Sama masaža se izvodi posebno osmišljenim pokretima i smenom deset različitih drvenih elemenata. Pored celulita i masnih naslaga, stimuliše se i limfni sistem tela i time izbacuju toksini i podstiče metabolizam.

Ovo je jedan od retkih uspešnih tretmana za eleminaciju dubokog celulita, tzv. “džepova” i izgleda “pomorandžine kore”.

U zavisnosti od procene stanja vaše kože i tipa celulita OLIMAS-ov tim će Vam preporučiti broj i vrstu tretmana prilagođen Vama, kao i druge smernice kako bi se ovaj problem što pre rešio.

  • Eliminacija celulita i masnih naslaga

  • Smanjenje obima

  • Izbacivanje toksina

  • Sagorevanje masti

  • Zatezanje kože i tonus mišića

Maderoterapija (u prevodu terapija drvetom) potiče iz Kolumbije i obavlja se pomoću anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez mogućih alergijskih reakcija na koži.

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”.
FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE
0%
specijalna ponuda

Odvojite vreme. Ugodite sebi. Zaslužili ste.

Zakažite svoj prvi tretman i ostvarite do 20% popusta za sve buduće tretmane.

Zakažite masažu