Project Description

Ručna limfna drenaža je delotvorna za eliminisanje toksina iz organizma. Limfnu drenažu vršimo ručno kao i sve ostale masaže, bez upotrebe aparata, jer je takav učinak najbolji. Iako je intenzitet ove masaže nizak, sami pokreti i hvatovi su specifični i jasno određeni i zbog toga ovu masažu vrše isključivo specijalno obučeni fizioterapeuti.

Limfna masaža daje odlične rezultate u uklanjanju celulita u kombinaciji sa anticelulit programom. Masaža ubrzava kako limfnu tako i vensku cirkulaciju i smanjuje rizik od nastajanja popucalih kapilara i proširenih vena. Limfnom drenažom se podstiče brža resorpcija edema, izbacivanje viška tečnosti iz organizma i štetnih metaboličkih produkata koji se u njoj nalaze, podstiče se osećaj relaksacije i lakoća organizma. Može se drenirati pojedinačno svaki deo tela ukoliko postoji potreba klijenata za takvim tretmanom. Preventivnu limfnu masažu možete raditi više dana za redom, bez pauza između serija. Manuelna limfna drenaža se od manuelne masaže razlikuje i po intenzitetu i po hvatovima i mehanizmu delovanja. Ukoliko je u pitanju limfna drenaža koji se izvodi u terapeutske svrhe, rade se tretmani u dogovoru sa OLIMAS-ovim fizioterapeutima ili u dogovoru sa Vašim lakarom.

  • Smanjenje otoka i obima

  • Izbacivanje toksina

  • Poboljšanje cirkulacije

  • Učvršćivanje i zatezanje kože

Limfna drenaža daje izuzetne efekte kod otoka, slabe cirkulacije, protiv celulita i generalno snažno utiče na opšte zdravlje.

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”.
FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE
0%
specijalna ponuda

Odvojite vreme. Ugodite sebi. Zaslužili ste.

Zakažite svoj prvi tretman i ostvarite do 20% popusta za sve buduće tretmane.

Zakažite masažu