Project Description

Anticelulit masaža

ZAKAŽITE SVOJU MASAŽU

Anticelulit masaža

ZAKAŽITE SVOJU MASAŽU

Profesionalnom OLIMAS anticelulit masažom do SAVRŠENOG IZGLEDA!

Šta je celulit? Sloj masnog tkiva koji se nalazi odmah ispod kože između fibroznih vlakana koja vezuju mišiće i kožu. Celulit ser najčešće javlja na nogama i butinama, stomaku i zadnjici, jer se tu tipično nalazi najviše masnih naslaga. Za pojavljivanje celulita zaslužan je loš način života, loša ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti, kao i nedovoljno tečnosti u organizmu.

Profesionalna anticelulit masaža je i efikasan i najkomforniji i najzdraviji način da se rešimo celulita, bez pesebnih rizika i teških lekarskih intervencija. Profesionalnom masažom celulit se razbija, a posebno je delotvorna kada je celulit vrlo izražen i formira velike grudve na telu.

Profesionalna OLIMAS anticelulit masaža spada u agresivnije tretmane, traje prosečno pola sata, a u zavisnosti od tipa celulita i stanja preporučuje se broj ponavljanja. Uz samo masažu kao osnovu, da bi se ostvario puni efekat i napredak, potrebno je promeniti i određene životne navike, popraviti ishranu i hidrataciju.

  • Eleminisanje celulita

  • Zatezanje kože, lučenje kolagena

  • Izbacivanje toksina

  • Cirkulacija i protok energije

Iako sama anticelulit masaža možda nije toliko opuštajuća, uživaćete u rezultatima i opet zdravom i zategnutom telu!

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”.
FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE
0%
specijalna ponuda

Odvojite vreme. Ugodite sebi. Zaslužili ste.

Zakažite svoj prvi tretman i ostvarite do 20% popusta za sve buduće tretmane.

Zakažite masažu