Masaža Beograd, Novi Beograd

OLIMAS profesionlne masaže Beograd, Novi Beograd je otvoren krajem 2009. godine. OLIMAS salon je specijalno koncipiran tako da se klijenti osećaju opušteni samim ulaskom u salon. Svaku prostorija je posebno osmislila poznati bečki arhitekta Violeta Salhofer, tako da ulaskom u salon počinje svet u kojem ne postoje stres, umor i bol. OLIMAS maseri su specijalno usavršeni fizioterapeuti čija veština pokazuje odlične rezultate kod klijenata.

Masaža Beograd, Novi Beograd | Salon Olimas

OLIMAS salon je opremljen profesionalnom opremom. Masaže se obavljaju na stolovima za masažu, stolici za masažu i strunjačama. Kompletnom uživanju doprinose prijatni zvuci muzike i aromatični mirisi.

OLIMAS BEAUTY POINT INTERNATIONAL paketi za masažu i članske karte predstavljaju posebnu pogodnost za one koji redovno dolaze, a svi OLIMAS klijenti odlaze uz pravilo: NAKON MASAŽE OPET IMAM OSMEH!

U našem salonu možete izabrati jednu, ili više, od preko 30 masaža – različite dužine trajanja. Ako želite nekoga da obradujete možete kupiti i poklon vaučer, a i sami ako dolazite više puta možete usrećiti, nižim cenama, kupovinom vaučera za više masaža. Osim toga predlažemo da odmah kada prvi put dođete postanete član salona – naravno bespaltno – i uživate u raznim popustima i poklonima.

0%
specijalna ponuda

Odvojite vreme. Ugodite sebi. Zaslužili ste.

Zakažite svoj prvi tretman i ostvarite do 20% popusta za sve buduće tretmane.

Zakažite masažu